Logo Beej Benders

Het verhaal van
beej Benders

De plek waar lekker en lokaal samenkomen.

Bij beej Benders draait alles om lekker eten en drinken. Het is een versmarkt, productiekeuken, restaurant en evenementenlocatie onder één dak. Het bedrijf werkt intensief samen met Limburgse boeren, tuinders en andere lokale leveranciers van versproducten. Hierdoor zitten er geen overbodige schakels in de handelsketen en zijn de producten altijd vers en laaggeprijsd. Een uniek concept waarvoor metRenée het hele jaar 2018 een deel van de marketing- en communicatiewerkzaamheden op zich nam.

Metrenee renee oirbans communicatie marketing content tekstschrijver copywriter venlo limburg roermond venray beej benders 2

Ondersteuning bij strategie, planning en uitvoerende werkzaamheden

metRenée werkte intensief samen met de marketingmedewerker van beej Benders en ondersteunde bij strategische vraagstukken en diverse uitvoerende werkzaamheden. Zo zette metRenée een doelgerichte social media strategie op, introduceerde ze een werkwijze voor de verspreiding van een digitale nieuwsbrief en hielp ze mee met de opzet van een klantpanel. Verder maakte metRenée onder andere alle webteksten, teksten voor advertenties, nieuwsbrieven en folders, teksten voor themaweken, persberichten en teksten voor speciale uitgaves zoals het magazine voor de feestdagen.

Metrenee renee oirbans communicatie marketing content tekstschrijver copywriter venlo limburg roermond venray beej benders 3 png

Een goede balans tussen offline en online communicatie

Het verhaal achter het concept van beej Benders is origineel, authentiek maar ook behoorlijk uitgebreid. Het verhaal loopt van tuinders uit de regio tot de menukaart in het beej Benders restaurant. Het verhaal raakt culinaire evenementen en zelfs de signing op de versmarkt. metRenée zorgde in samenwerking met het management en de marketingmedewerker van beej Benders voor een goede balans in de mix van offline en online communicatie, zodat het merkverhaal van beej Benders op allerlei manieren werd verpakt, verspreid en gedeeld. Eenvoudig uitvoerbaar binnen de organisatie en praktisch meetbaar voor het management.

Referentie met Renee communicatie Venlo Beej Benders1 “Doordat Renée strategisch denken combineert met een praktische uitvoering heeft zij het merk beej Benders verder in de markt gezet! Wij kijken zeer tevreden terug op onze samenwerking. Met haar creativitieit en strategisch denkvermogen heeft Renée ons verder geholpen.”

Geert Benders
eigenaar beej Benders, Jumbo Benders Venlo en Jumbo Benders Blerick