Strategie & Planning

metRenée levert je de inzichten en tools om praktisch en doelgericht aan de slag te kunnen met jouw marketing en communicatie.

Natuurlijk deel jij regelmatig informatie met je netwerk, klanten en potentiële klanten. Je plaatst berichten op je website, verspreidt nieuwsbrieven, bent actief op sociale media en adverteert. Hoe pak je dit aan? Hoe organiseer je dit intern en misschien nog wel het belangrijkste: wat levert al die inspanning je op?

Traditionele reclamebureaus zullen je een communicatieplan aanbevelen. Iets moderne communicatiebureaus een contentstrategie. metRenée noemt het Strategie & Planning. Hoe je het ook wilt noemen: het gaat erom dat je werkt volgens een plan. Wat wil je vertellen? Wie wil je bereiken? Hoe wil je dat gaan doen en op welke momenten?

Uit ervaring weet metRenée dat uitgebreide plannen bij de meeste bedrijven in de archiefkast verdwijnen. Kostbaar en zonde van de tijd. metRenée houdt Strategie & Planning daarom graag praktisch en uitvoerbaar. metRenée ondersteunt je in het opzetten van een praktische, doelgerichte planning zodat jij efficiënt verder kunt met het vermarkten van jouw diensten en producten.